Stichting Alerimus

Een langdurige samenwerking met Stichting Alerimus waarbij ik ondersteuning heb verleend bij de interne en externe communicatie en verschillende projecten heb verzorgd zoals de inrichting van het Sociaal Café “bij Amalia”, de inhuising van de Bibliotheek in Numansdorp en bewegwijzering en gevelbelettering van de nieuwbouw in Oud-Beijerland.

Ontwikkeling informatiebrochures

Binnen deze organisatie is een grote behoefte aan informatie op papier. Door ontwikkelingen in wet- en regelgeving is veel van deze informatie onderhevig aan verandering.

De uitdaging was om binnen de bestaande huisstijl deze brochure zo te ontwerpen dat de wijzigingen snel verwerkt in huis geprint en gedeeld kunnen worden.

Jubileum Glossy

Ontwerp, redactie en opmaak van glossy magazine ter gelegenheid van 50 jaar Buitensluis in Numansdorp.

Digitale Leerwijzer

Vormgeving en inrichting van online systeem voor het boeken van cursussen en workshops in opdracht van de afdeling Praktijkopleidingen.

Op basis van een bestaand CMS een boekingsmodule ingericht en aangepast waardoor er een actueel overzicht van het opleidingsaanbod in eigen beheer kan worden bijgehouden.

Automatisering van het registreren, bevestigen en herinneren van deelnames van medewerkers en vrijwilligers van de organisatie.

Narrow Casting Systeem

Vormgeving en uitvoering van informatie voorziening op verschillende schermen in de publieke ruimte in Oud-Beijerland.

Online narrow casting systeem gemaakt op basis van een bestaand CMS en Raspberry Pi mini computers.

Eenvoudig op afstand te beheren en onderhouden.